Хто спонсорував снайперів Майдану?

Понеділок, 23 червня 2014, 16:13
У Львівській міській раді шкодують коштів для солдат АТО, натомість відкрито спонсорували СБУ під час Майдану, повідомляють в ГО «СПАС».
Хто спонсорував снайперів Майдану?

У виділенні коштів для екіпіровки та навчання військових шкодують грошей у Львівській міській раді. При цьому посилаються на п.2 Ст. 85 Бюджетного кодексу України, яким заборонено планувати та здійснювати видатки, які не відносяться до місцевих бюджетів, які до нього не відносяться. Натомість, у розпал протестних акцій ЄвроМайдану, мер Львова Садовий віднайшов гроші на озброєння підрозділів СБУ.

«Ця допомога яструбкам Януковича від мера Львова Андрія Садового, ставить останнього на мою думку, –  в один ряд з Шуфричем, Симоненко, Єфрємовим, Азаровим та Царьовим. Напрошується питання, за чиї кошти були куплені гвинтівки та приціли для снайперів, які розстрілювали Небесну сотню на Майдані. Які розстрілювали українців, патріотів, львів’ян? За наше мито, нас же й бито?», –  додав активіст ГО «СПАС», резервіст ЗСУ В/ч А4324 Андрій Федчишин.

Нагадуємо, відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 02.12.2013р., управлінню СБУ у Львівській області було безоплатно надано обладнання та екіпіровки на суму понад 265 тисяч гривень. Серед цього переліку є і так необхідні сьогодні українській армії на Сході України нічні приціли «Дідал», сервер, комплект зв’язку, бензиновий генератор та чохли для снайперських гвинтівок.

«Сьогодні влада ще не змінилась в Україні, але ми маємо вже нового Президента, йдуть нові призначення у веритикалі державної виконавчої влади, незабаром мають пройти демократичні перевибори у Верховну та місцеві ради.

Українці дуже змінилися за останній рік сурових випробувань. Гадаю, кожний львів’янин тепер тверезо подивиться на роботу міського голови і дасть відповідь на прості питання. Чому такий господарний мер будував з Борисом Колесніковим нікому не потрібний стадіон «Арена-Львів», навіщо витрачалось стільки бюджетних коштів на нову нікому не потрібну транспортну схему. Чому наче патріотично налаштований А. Садовий знайшов грощі для СБУ, але зневажив українську армію. Де будівлі районних львівських військкоматів, чому і в чиїх руках вони опинились.

Ми направляли листи у Львівську міську раду з проханням допомоги військовим. Чомусь, Львівська обласна рада таку можливість знаходить, а в Ратуші вважають за корупцію.

Також ми підняли питання щодо повернення військовим будівель львівських районних військкоматів. В міській раді наче і не проти, посилаються на те що мовчать самі військові. Що ж, тоді військові скажуть своє слово», – прокоментував заступник голови ГО «СПАС», резервіст ЗСУ В/ч А4324  Олег Пилипенко.


 

comments powered by HyperComments