Тимошенко бажають доброго здоров’я та приписують купу гріхів – від Лазаренка до подій у Криму

Борис Недільний  |  Понеділок, 24 березня 2014, 00:24
Депутати Львова не бачать Тимошенко у кріслі президента України.
Тимошенко бажають доброго  здоров’я та приписують купу гріхів – від Лазаренка до подій у Криму

Так, обранці, бажаючи леді Ю. доброго здоров'я та «розумної діяльності», наводять цілу низку аргументів не на користь Юлії Володимирівни як гаранта  України. Зокрема, їй пригадують зв'язки з Павлом Лазаренком [- колишній прем'єр  України, якій втік за кордон і був засуджений у США за корупцію] та постійні чвари із Віктором Ющенком. Про це йдеться у відкритому листі  від  Асоціації депутатів Львова до Тимошенко.

«Шановна пані Тимошенко! Просимо зрозуміти всю відповідальність за такий крок, адже, на нашу думку, Ваше кандидування на посаду президента України значно загострить та дестабілізує ситуацію в Україні.

Ваші дії під час співпраці з Вашим колишнім партнером Лазаренком, тобто газово-нафтові оборудки (не дивлячись на формальне закриття кримінальної справи з даного питання) завдали Україні значної шкоди. А Ваша діяльність на посаді прем'єр-міністра України взагалі підірвала економічні основи нашої держави. Чого тільки варті газові угоди з Росією, які нанесли великі матеріальні збитки», - дорікають Тимошенко місцеві народні обранці.

Згадали Юлії Володимирівні її стосунки з Ющенком, мовляв, саме їхні чвари і призвели  до влади Віктора Януковича. Відтак, вважають у Асоціації депутатів Львова, на Тимошенко лежить частка відповідальності за події, що спіткали Україну від 2010 року і до сьогодні.

«Практично своїми руками Ви посадили цю особу (Януковича, - автор.) в президентське крісло. Отже, значна частка відповідальності за економічне зубожіння, значне послаблення української армії, фактичне знищення структур міліції, прокуратури, Служби безпеки лежить на Вас, Юліє Володимирівно!  Ви також несете відповідальність як людина, яка долучилася до того, що Янукович зайняв місце президента, за трагічні події на Майдані, смерть Українських Патріотів, окупацію московськими військами української території – Криму», - пишуть депутати.

Далі вони закликають Юлію Тимошенко не брати участь у виборчій кампанії президента України як кандидат, мовляв, є потужніші представники національно-демократичних сил.

Щоправда, жодних конкретних прізвищ автори звернення не називають «Якщо у Ваших полум'яних виступах є хоча б доля любові до України, про яку Ви так говорите, Ви зрозумієте нашу турботу і наше звернення до Вас. Бажаємо Вам доброго здоров'я та розумної діяльності на благо нашої спільної батьківщини – України», - пишуть на завершення противники Тимошенко - майбутнього президента.

comments powered by HyperComments