Свободівці-розбишаки розгнівали львів’ян. Пані Сех пояснює безчинства однопартійців розхитаними нервами

Борис Недільний  |  Середа, 19 березня 2014, 14:46
Львів'янам соромно за таку «Свободу»!!! З таким гаслом активісти сьогодні прийшли до будинку Львівської обласної держадміністрації (ЛОДА).
Свободівці-розбишаки розгнівали львів’ян. Пані Сех пояснює безчинства однопартійців  розхитаними нервами

Фрагмент відео про напад у приміщенні НТКУ

Обурення викликали у львівських журналістів  та громадських діячів учорашні дії нардепів-свободівців у приміщенні Національної телекомпанії України (НТКУ). Вже сьогодні до ЛОДА  прийшли люди, аби сказати своє «фе» вчинкам таких народних обранців.

Відбуватись за своїх, як прийнято звертатись у свободівському середовищі, "побратимів", довелось новопризначеній голові ЛОДА Ірині Сех. Керманичка області запросила незадоволених до себе на аудієнцію, аби обговорити ситуацію. «Я вважаю, що дії депутатів від ВО «Свобода» були дещо емоційними, без розуміння того, що ми вже влада і маємо діяти по іншому. Ці емоції викликані подіями в Криму. Можливо, десь Перший національний канал їх не так висвітлював»,- скористалась риторикою свого лідера про події в НТКУ Олега Тягнибока пані губернатор.

До слова, він також помахав пальчиком в бік своїх розбишак та закликав не судити їх строго, мовляв, хлопці ще не до кінця звиклись, що вони вже влада, а не опозиція.

У версії Ірини Сех було багато жіночого співчуття до однопартійців. Мовляв, ті живуть у постійному стресі та «постійно перебувають на нервовому піку», бо пережили складні часи.

Як завжди, коли треба, гуьернатрорка ухилилась від прямої відповіді на запитання, чи не вважає вона, що такими діями «Свобода» підігрує Росії. «Навіщо ми роздмухуємо ситуацію? Був інцидент, йому буде надана оцінка. Ми будемо слухати суспільство, дотримуватись закону. Якщо це хуліганство, то має бути кара за хуліганство», – сказала голова ЛОДА.

Нагадаємо, учора Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко та Богдан Бенюк (всі троє – члени партії Олега Тягнибока) з допомогою стусанів та штовханини змусили керівника Першого Національного каналу Олександра Пантелеймонова написати заяву на звільнення.

Відео цього шабашу вже вчора ввечері було розміщено в Інтернеті і показано деякими українськими каналами (до речі, хто знімав, для чого, чому так швидко це було обнародувано?).

Фоторепортаж із акції протесту дивіться тут.

Фото: Перший Ukraine

comments powered by HyperComments