Автомайдан Львова проти Харабари. Корупція та контрабанда – головні звинувачення проти потенційного начальника ДАІ

Борис Недільний  |  П'ятниця, 14 березня 2014, 11:41
Активісти львівського Євромайдану працюють на випередження.
Автомайдан Львова проти Харабари. Корупція та контрабанда – головні звинувачення проти потенційного начальника ДАІ

Маючи гіркий досвід попередніх призначень, які викликали хвилю обурення серед місцевої громади, місцева громада виступає тепер вже проти ймовірних призначень [- аналогічні виступи відбуваються в інших областях країни].

Цього разу йдеться про можливе призначення на посаду начальника управління ДАІ Львівщини Степана Харабари. Проти нього виступив Автомайдан Львів.

Активісти нарекли Харабару корупціонером та хабарником. «Нагадаємо, що саме він свого часу був водієм заступника Генерального прокурора Миколи Голомші, який допомагав Харабарі будувати стрімку кар'єру та заробляти великий капітал», - йдеться у заяві автомайданівців, розміщеній на їх сайті.

Посилаючись на низку мас-медіа, активісти звинуватили Степана Харабару у контрабанді, завдяки якій нібито і збагатився. «Зараз він підтримує зв'язки з відомим контрабандистом Пашою Раком, який у 2008 році був врятований від суду вище згаданим Голомшею. Ще однією формою заробітку Харабара обрав для себе банальну крадіжку, але в зовсім не банальних розмірах. Мова йде про пальне з нафтопроводу «Дружба», яке з допомогою врізок в трубопровід або зливу з залізничних цистерн успішно зникало протягом тривалого періоду. За іронією, саме кортежі ДАІ Львівської області забезпечували безпечний супровід згаданих цистерн», – зазначається у повідомленні Автомайдану.

Відтак, активісти обіцяють пильно стежити за кадровими змінами в УДАІ Львівщини.  «Ми не допустимо нового засилля бандитських капіталів на владних постах всіх рівнів. Ми орієнтуємось виключно на суспільний інтерес і підпорядковуємось закону», – наголосили в Автомайдані.

Довідка:
Степан Харабара працює в ДАІ з 1997 року. Деякий час очолював ДАІ Львівської області. Також перебував на посаді заступника начальника відділу ДПС управління Державної автомобільної інспекції  ГУ МВС України у Львівській області.

comments powered by HyperComments