Не годуйте окупанта! Львів продовжує воювати з російськими товарами

Борис Недільний  |  Вівторок, 11 березня 2014, 16:16
Ініціатива «Економічний бойкот» продовжує «тролити» російські товари.
Не годуйте окупанта! Львів продовжує воювати з російськими товарами

Так, минулими вихідними активісти попрацювали у найбільш людних місцях Львова, зокрема - на входах до найбільшого торгового центру міста - «Ашан». Покупцям роздавали інформаційні листівки з назвами російських брендів, а число «46» стало своєрідним тавром. Разом із тим активісти закликали керівництво торгівельних мереж відмовитись від замовлення та реалізації товарів, вироблених в Росії.

«Роздали близько 7000 флаєрів біля «Ашану». Люди йдуть повз плакат, шепочуть "46", щоб краще запамятати і не забути вже ніколи. Працівники дистриб'юторських контор підказують нам «забуті на листівках» торгові марки ворога. Охорона попросила трішки відійти від входу (начальство приїхало), але ввічливо і з запевненнями, що вони на стороні українців.

Вирішили не йти на прю з ними. З цікавого: хлопчина, який працює на 1-й Приватній броварні (чия то зараз власність, здогадайтесь з 46 разів) в лютому був попереджувальний страйк через невиплати працівникам. Ну і три представниці сусідського народу пробували "вразуміть" дівчат, які роздавали листівки. Одну мусів послати десь на Путіна коротшим шляхом», - такі от враження від антиросійської економічної пропаганди оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук співкоординатор акції Олег Радик. За його ж словами, подібного роду заходи триватимуть доти, допоки ситуація в країні не стабілізується.

Сьогодні ж «Економічний бойкот» звернувся до торгівельних мереж та крамниць із закликом: «Не годуйте окупанта!».

«Російська Федерація фактично оголосила війну Україні. Окупована Автономна Республіка Крим, російські війська вже заходять на територію Херсонської області, сотні провокаторів намагаються захопити владу в Донецьку, Луганську і Харкові. Тим часом українські супермаркети та крамниці продовжують закуповувати і продавати російські товари, підживлюючи економіку окупантів. Ініціатива «Економічний бойкот» розпочала масштабну інформаційно-просвітницьку кампанію, закликаючи українців не купувати російських товарів і не користуватись послугами компаній, що мають російських власників», - йдеться у зверненні активістів «Економічного бойкоту».

Відтак, вони звернулись до керівництва торгівельних закладів із проханням відмовитись від замовлення та продажу товарів виробництва Росії, керуючись при відборі першими цифрами російського штрих-коду – 46. «Натомість на полицях супермаркетів та крамниць мають з’явитись товари українського виробництва. Невеликі втрати, яких може зазнати ваш бізнес від нереалізованого товару, будуть компенсовані вдячністю покупців та користю для української економіки, яку банда Януковича залишила в не найкращому стані», - закликають активісти.

Разом із тим, наголошують у «Економічному бойкоті», «у разі продовження фінансової підтримки окупантів «Економічний бойкот» та інші громадянські ініціативи, що долучаться до цієї заяви, використовуватимуть усі доступні методи для припинення продажу російських товарів у Львові та Львівській області».

 

comments powered by HyperComments