Ультрас «Чорноморця» й «Карпат» забили 12 м’ячів та сильнішого не виявили

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 10 березня 2014, 18:30
Фанати одеської та львівської команд провели мат єдності, що і завершився нічиєю. Шанувальники «Чорноморця» й «Карпат» забили по шість голів.
Ультрас «Чорноморця» й «Карпат» забили 12 м’ячів та сильнішого не виявили

Цей поєдинок фанати провели на тренувальній базі одеської команди у Совіньоні. І ті, хто вийшов на поле, не засмутили вболівальників, котрі зайняли місце на трибунах.

Господарям відкрити рахунок вдалося вже на сороковій секунді. А до екватора тайму зуміли ще двічі засмутити львів’ян, довівши рахунок до розгромного – 3:0. Та це був лише початок. Після цього до справи взялися вже гості. Спочатку арбітр матчу Віталій Годулян призначив пенальті у ворота «моряків» – 3:1. До перерви ультрас «Карпат» встигли ще двічі вразити ворота. Спочатку скоротили відставання в рахунку до мінімуму, а потім і в свої ворота. Перший тайм так і закінчився 4:2.

У другій частині гри гості не збиралися збавляти обертів. Львів’яни зуміли не лише зрівняти рахунок, а й навіть вийти в перед – 4:5. Та через дві хвилини господарі відновили status quo. У кінці матчу футболісти-вболівальники розіграли справжню драму. «Моряки» вийшли вперед, та «леви» зуміли врятуватися від поразки. Так матч і закінчився 6:6.

Додамо, що цього ж дня такий же матч провели вболівальники дніпропетровського «Дніпра» та харківського «Металіста». Матч відбувся у Дніпропетровську. Закінчився також нічиєю 4:4.

Перший такий «Матч єдності» 2 березня у Києві зіграли фанати столичного «Динамо» та донецького «Шахтаря».

Фото: ІА ZIK

comments powered by HyperComments