Військова техніка зі Львова вирушила на тактичні навчання (ФОТО, ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Субота, 8 березня 2014, 20:54
Сьогодні, 8 березня, вулицею Стрийською у Львові пройшла колона з кількох десятків бронетранспортерів та вантажівок. Військова техніка рухалась у напрямку Скнилова, де її повантажили на залізничні платформи. У Західному регіональному медіацентрі Міністерства оборони України ці маневри називають підготовкою до тактичних навчань.
Військова техніка зі Львова вирушила на тактичні навчання (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомив керівник Західного регіонального медіацентру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк, техніка вирушила до місця проведення тактичних навчань, які проводяться тому що  1 березня Рада нацбезпеки та оборони України ухвалила рішення привести Збройні сили у повну бойову готовність.

Відтак, Олександр Поронюк закликав мешканців зайвий раз не нагнітати ситуацію та з розумінням поставитись до пересування військової техніки автошляхами. Він також звернувся до водіїв цивільних автомобілів із закликом не вклинюватися у військові колони, оскільки це заважає пересуванню техніки та суперечить правилам  дорожнього руху.

Також сьогодні російське агентство "РИА  Новости" заявило, що з військових складів на Львівщині начебто було викрадено кілька переносних зенітно-ракетних комплексів "Ігла". За інформацією, брак знарядь було зареєстровано у 80-му окремому аеромобільному полку  та в 27-й окремій мобільній бригаді, розквартированій в 45 кілометрах від Львова.

Проте, як заявили у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, така інформація не відповідає дійсності.

«Все це відверта брехня! За словами заступника командира полку підполковника Валентина Радика, вся зброя та боєприпаси на місці і надійно охороняються», - сказано у повідомленні.

comments powered by HyperComments