Прокурор «нон-грата». В.Гуралю обіцяють «гарячі» робочі будні

Борис Недільний  |  П'ятниця, 7 березня 2014, 16:55
Публічне вигнання. Новопризначеного прокурора Львівщини Володимира Гураля буквально виштовхали з Палацу залізничників, де посадовця мали представити журналістам.
Прокурор «нон-грата». В.Гуралю обіцяють «гарячі» робочі будні

Буквально «за шкірку» його вивів з приміщення один з "афганців".

«Ми з "афганцями"  тут чергуємо з 10-ї ранку.  Ми зайшли усередину  – Гураль запропонував нам поговорити та ми відмовилися. Потім я вивів його "за шкірку"  з Палацу. Він пішов в Залізничне відділення  міліції, звідки його вивезли правоохоронці»,  – розповідає "афганець"  Ігор Коцюруба.

«Обряд» представлення спершу перенесли з 13:00 на 15:00 – через побоювання, що процес можуть зірвати громадські активісти та самі ж журналісти. Той же Ігор Коцюруба заявляє -  невдоволення представників Самооборони викликало те, що призначення нового прокурора Львівської області відбулося без будь-якого обговорення з громадою. «Це плювок в обличчя області», – сказав Коцюруба. Тож пану Гуралю слід готуватись до «гарячих» робочих буднів – громадськість обіцяє не давати йому спокою навіть безпосередньо у приміщенні обласної прокуратури при виконанні обов'язків.

Обурення призначенням Гураля висловлює і «Правий сектор». «Призначений на Львівщині прокурор. На людині нема, де проби ставити, а вони його призначають. Усі прекрасно знають, що це за людина. Ми виступаємо за повну люстрацію», - зазначив сьогодні політичний референт «Правого сектору» на Львівщині Віталій Сергатюк.

Схоже, з призначеннями на Львівщині новоспеченій владі слід бути обережнішою. Ще не стих галас та обурення навколо нового голови ОДА  "свободівки"  Ірини Сех, тепер – протести проти прокурора. На черзі, кажуть громадські активісти, «люстрація» ще не призначених керівників  обласної та міської міліції.

Фото:Zахіd.net 

comments powered by HyperComments