Сьогодні на львівському Майдані будуть люструвати Ірину Сех

Борис Недільний  |  Вівторок, 4 березня 2014, 16:45
Новопризначену голову Львівської ОДА Ірину Сех сьогодні люструватимуть на львівському Майдані.
Сьогодні на львівському Майдані будуть люструвати Ірину Сех

Планується, що пані губернатор вийде до людей, які зберуться в центрі міста, біля пам'ятника Шевченкові.

Окрім того, вже у п'ятницю її чекатимуть на одному із місцевих телеканалів на передачі «Люстрація». Перевірятимуть на достойність очільницю Львівщини члени Комітету Майдану Львівщини. Планується, що поставити запитання Ірині Сех зможуть і мешканці Львівщини. Мікрофони та знімальні камери будуть встановлені біля пам'ятника Тарасу Шевченку та у центрі міста Броди, звідки пані голова ЛОДА родом.

Тим часом сьогодні по обіді соцмережами поширилась інформація про масовий звіз до Львова прихильників «Свободи»  для створення бурхливих овацій на честь новопризначеної.

Про це пишуть користувачі у соцмережі Фейсбук. «Друзі, сьогодні о 18:00 біля Шевченка буде представлення нового голови ОДА Ірини Сех. Є достовірна інформація, що задля бурних овацій рідна партія звозить з районів прихильників. Планується тотальний одобрямс. Звичайно, ніхто з партайгеноссе не дасть змоги ані виступити людям «з вулиці», ані поставити запитання. Але, думаю, прийти варто», –  йдеться у дописі.

Як відомо, всі народні депутати від Львівщини (за виключенням представників від «Свободи») виступили проти кандидатури Ірини Сех на посаду губернатора регіону. Нардепи, як і низка громадських діячів та організацій, пропонували затвердити головою ЛОДА місцевого бізнесмена Ярослава Рущишина. З відповідним проханням вони звертались до прем'єра Арсенія Яценюка.

comments powered by HyperComments