Сьогодні Львів і Львівщина прощалися зі своїми героями

Наталі Істоміна  |  Субота, 22 лютого 2014, 21:29
Сьогодні у Львів привезли тіла 9 людей, які загинули у Києві. Завтра їх поховають.
Сьогодні Львів і Львівщина прощалися зі своїми героями

    Серед загиблих: Ігор Костенко, Богдан Сольчак, Роман Варениця, Анатолій Жалобага, Микола Паньків, Андрій Дигдалович, Іван Бльок, Віталій Коцюба, Володимир Жеребний.

    Труни із тілами привезли сьогодні близько 2 години ночі на Львівський Євромайдан. На головній площі Львова тіла загиблих зустріли кілька тисяч людей.

    Завтра, 23 лютого, о 11.00 год. у храмі Різдва Пресвятої Богородиці у с. Сокільники Пустомитівського району розпочнеться Чин похорону та прощання за Андрієм Дигдаловичем. Відтак, о 12.30 год. процесія з тілом покійного пішою ходою відбуде на Личаківський цвинтар, де й поховають героя України. Маршрут ходи: с.Сокільники – вул.Стрийська – вул.І.Франка – вул.Пекарська – Личаківське кладовище. Під час процесії відбуватиметься ситуативне перекриття руху.

    Божественна літургія та похорон Богдана Сольчака відбудеться в неділю, 23 лютого, в м. Старий Самбір у церкві св. Миколая о 12.00.

    Виїзд на похорон Богдана Сольчака зі Львова до Старого Самбора буде організовано автобусами в неділю о 9.00 від музею «Арсенал» (вул. Підвальна, 5).

    Тих осіб, які планують їхати власним транспортом і мають вільні місця, просять також прибути у місце відправлення автобусів у неділю на 9:00 – на випадок, якщо не вистачатиме місць в автобусах.

    Сьогодні, Дрогобиччина прощалася з 48-річним Богданом Вайдою, який поліг на вулиці Києва від кулі снайпера.

    Андрій Садовий з приводу останніх подій заявив, що не знає як цей період нашого життя потім називатимуть в історії. «Але я точно знаю, що люди, які вбивали і давали команди, понесуть покарання. Покарання від людей і покарання Боже. Це смертний гріх. Сьогодні зло загнане в кут. В когось може бути ейфорія, але це зло є дуже небезпечне. Тому дуже важливою є самоорганізація і самодисципліна» - заявив міський голова на останній прес-конференції.

 

 

comments powered by HyperComments