З привітом від Автосотні Львова! Депутати-прогульники отримали презенти від майданівців

Борис Недільний  |  Понеділок, 17 лютого 2014, 17:35
Автомобільна сотня Комітету Майдану Львівщини сьогодні завітала в гості до депутатів-прогульників обласної ради.
З привітом від Автосотні  Львова!  Депутати-прогульники отримали презенти від майданівців

Так, 15 екіпажів активістів навідались до тих обранців, які були відсутні на сесії 11 лютого, коли рада провалила голосування за недовіру губернатору Олегові Салу саме через елементарну нестачу депутатів у залі.

«Автомобільна сотня завітала до депутатів від абсолютно різних політичних сил, які не з’явилися на сесію облради 11 лютого. Ми приїхали їм повідомити, що завтра сесія Львівської облради і що вони мусять бути присутні. Ми їм це повідомили як представники громадськості, до якої вони повинні дослухатися», - зазначив у коментарі «Справжній варті» координатор Автосотні  Іван.

За його словами, всім прогульникам активісти залишили символічне запрошення. Активіст також додав – жодного з обранців побачити на робочому місці чи в приймальній майданівцям не вдалось. «Ми будемо продовжувати їздити в гості до наших місцевих депутатів. Можливо, у них є проблеми з транспортом, можливо – з пальним, що не можуть дістатись до облради? Автосотня готова посприяти з довезенням, аби тільки вони були на робочому місці, коли це так необхідно», - додав координатор Автосотні.

Він також розповів – кожний депутат отримав символічний «подарунок» - дві автошини.

Нагадаємо, що для того, аби голосування за недовіру губернатору мало наслідки, потрібні голоси щонайменше  двох  третин  депутатського складу, або 78-ми обранців. Вже двічі Львівська обласна рада не спромоглась назбирати необхідної кількості однодумців. Невдала епопея з висловленням недовіри нинішньому голові  ЛОДА у обласній раді триває вже 4-й місяць.

Фото: Дивись.info

comments powered by HyperComments