На війні треба використовувати всі засоби, - Едуард Леонов

Валерій Шмаков  |  Неділя, 16 лютого 2014, 23:55
Сьогодні братерство українців вже скріплене кровю. Кровю тих, які полягли за нашу свободу та Україну. І немає значення в якому куточку України ми живем. Ми брати і сестри українці у вірі і боротьбі. Про це заявив на сцені львівського Євромайдану народний депутат України від ВО «Свобода» Едуард Леонов.
На війні треба використовувати всі засоби, - Едуард Леонов

За його словами, сьогодні режим намагається знищити наше братерство, розділяючи нас на клани та нові течії.

«Але ми не боремося за те, щоб поміняти одне прізвище на інше в одному кріслі, а за те, щоб нарешті остаточно запанувала українська ідея на українських теренах. Нам протягом довгих років казали – українська ідея не спрацювала, ми її не змогли знайти. Та в кого її не було, той її знайти і не може. А ми з нею народжені і зараз продемонстрували всьому світові, що українську ідею нічим не задусиш», - зазначив Едуард Леонов.

«Ми повинні розуміти, що Майдан, на якому ми збираємося, він знаходиться не у Львові, Києві чи Сімферополі, звідки я приїхав. Майдан і наші барикади в нашому серці. Якщо ми не впустимо ворога до нашого серця, не зневіримося, не опустимо рук, будемо продовжувати боротися, то ми переможемо. Бо наші вороги зрозуміли, що можна розібрати барикаду, підірвати приміщення чи вигнати людей звідти, але вони не зможуть вигнати українців з України тому намагаються вигнати віру з наших сердець», - каже Леонов.

За його словами, сьогодні потрібно зробити все для того щоб витягти активістів із в’язниць.

«Вони ж не забирають старих людей, а хапають молодих, щоб налякати молодь. Вони знають, що нас вже не налякаєш. І дітям ця влада каже – ти злочинець, ми тебе закриємо на 15 років в тюрму разом із кримінальними бандитами. Уявіть який це жах для дитини навіть тиждень побути у в’язниці. Який це страх і сором для батьків - бути на волі і терпіти. Тож для нас ці адмінбудівлі не мають великого значення, якщо можемо їх обміняти на наших активістів. Так, іде війна. А в будь-якій війні треба використовувати всі засоби.», - сказав Леонов.

Фоторепортаж дивіться тут

comments powered by HyperComments