Нова «бімба» від львів’ян: гра майбутніх революціонерів

Світлана Куропій  |  Неділя, 2 лютого 2014, 16:45
Активні учасники політичних подій та рухів Євромайдану, винахідники зі Львова створили гру на основі подій, що відбуваються у країні.
Нова «бімба» від  львів’ян: гра майбутніх революціонерів

Це вже не перша забавка для телефонів, планшетів та комп’ютерів, адже мережею вже ширяться різні види ігор на тематику Євромайдану. В них гравцю потрібно долати перешкоди, знищувати бійців  "Беркуту"  або боронити барикади.

Львів’яни ж вигадали нову гру під назвою  «Bimber», названу на згадку про азірівську «бімбу», яка являє собою цілу історію пригод потрапляння на головний Майдан  країни. Та шлях учасника до головної мети не такий вже й простий. Винахідники створили найрізноманітніші рівні перешкод  у вигляді лабіринтів та сутичок з  міліцією. Кожен гравець – це особа, що прагне знешкодити усі перешкоди і досягнути омріяної мети.

За словами винахідників такої забавки, ідея створити гру виникла ще у грудні минулого року, а в процесі активного розвитку політичних подій набула свого утвердження. Проте, зважаючи на драматичний перебіг конфлікту між владою та майданівцями,  вихід забавки у світ відбувся дещо пізніше запланованого.
Потрапити на віртуальний Майдан країни, долаючи реальні сутички,  про які відомо кожному жителю країни, що цікавиться подіями революції, можна на сайті  yuvaro.net. Автори гри в свою  чергу обіцяють удосконалювати та продовжувати "Bimber" для своїх користувачів.

Фото: Вголос

comments powered by HyperComments