Громадський ПРЕС-ЦЕНТР Львівщини матиме лояльну цінову політику

Наталі Істоміна  |  Неділя, 12 січня 2014, 03:17
Нещодавно у Львові презентували Громадський ПРЕС-ЦЕНТР Львівщини створений Громадським телебаченням Львівщини „Разом TV” та за сприяння газети „Львівська ПОШТА”. Організатори позиціонують ПРЕС-ЦЕНТР як майданчик для дискусій, позбавлених пропаганди та за ангажованості з метою формування громадянського суспільства.
Громадський ПРЕС-ЦЕНТР Львівщини матиме лояльну цінову політику

    Цілями організації є пропаганда освіти та самоосвіти, об’єктивне висвітлення подій, що відбуваються та стимулювання розвитку творчості та культури.

    ПРЕС-ЦЕНТР надає наступні послуги: організація та проведення прес-конференцій, on-line конференцій, виступів у студії; моніторинг публікцій ЗМІ на тему прес-конференцій; написання прес-релізів або інформації для преси; дистанційні прес-конференції та відео-мости з можливістю трансляції в інтернеті; акредитація та реєстрація журналістів; підготовка та розміщення новинного огляду прес-конференції; модерування та анонсування прес-конференцій а також їх відеозапис та on-line транслювання.

    На запитання що принципово нового запропонує ПРЕС-ЦЕНТР Олександра Баб’як, його керівник відповіла, що трансляція подій здійснюватиметься в ефірі „Разом TV”. Крім того вартість послуг буде мінімальною. „Для громадських організацій діятиме знижка 50%. Ми не хочемо бути як всі. Ми хочемо подати щось свіже, особливе і нестандартне” – зазначила п. Олександра.

   Володимир Маліновський, президент Громадського телебачення Львівщини „Разом TV”  додав, що у приміщені розміщена редакція каналу, тому журналісти прийшовши сюди на прес-конференцію, зможуть взяти аудіо чи відео-матеріали на носієві.

    Ірина Цицак, головний редактор газети „Львівська ПОШТА” зазначила, що якщо проводитиметься прес-конференція з приводу якоїсь проблеми, то це буде відбуватися не одноразово. „Адже часто стається так, що про певну проблему поговорили і забули. Цей ПРЕС-ЦЕНТР пропонуватиме дискусію і вирішення проблеми” – запевняє п.Іринаligaizbirateley.r

Фото: ligaizbirateley.ru

comments powered by HyperComments