Волейбол. "Кажани" зазнають першої поразки в новому році

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 10 січня 2014, 16:57
Перший свій офіційний матч у новому році львівський волейбольний клуб проводив вдома. Суперником "Кажанів" був один із лідерів чепіонату лубенський "Фаворит". У першому матчі між цими командами впевнено перемогу здобули гості, які перемогли львів'ян з рахунком 1:3.
Волейбол. "Кажани" зазнають першої поразки в новому році

"Барком-Кажани" (Львів) - "Фаворит" (Лубни)  1:3  (15:25, 12:25, 25:21, 17:25)

Другу частину чемпіонату чоловічої Суперліги з волейболу львівський клубу «Барком-Кажани» розпочинає з двох домашніх ігор. До Львова завітав лубенський «Фаворит», що і мав  зіграти проти місцевої команди.

Перший матч між суперниками закінчився впевненою перемогою гостей, котрим не потрібно втрачати очок. Після сьогоднішньої гри лубенський клуб зміцнив свої позиції на другій сходинці турнірної таблиці. У першому матчі 2014 року один з лідерів чемпіонату віддав суперникові лише одну партію.

У першій частині гри гості відразу дали зрозуміти, що приїхали до столиці Галичини за очками. Тому господарям доведеться добряче попрацювати, щоб нав’язати боротьбу «Фаворитові». Та господарям у першій партії цього зробити не вдалося. І  рахунок у матчі повели гості.

У другій партії гості не збиралися збавляти обертів. Від першої і до останньої подачі волейболісти «Фаворита» тримали гру під контролем. Впевнена гра на прийомі і під сіткою поставила перед «кажанами» непосильну задачу в наборі очок. І до закінчення партії гравці з Лубен лише збільшували розрив у рахунку. У підсумку закінчили другу партію з розгромними  12-25.

Після такого провального старту львівські волейболісти, швидше за все, отримали добрячого причухана від свого тренера. Тому що на третю і, можливо, останню партію львів’яни вийшли іншою командою. Також можна  додати певну розслабленість гостей, які вже вели за партіями 0:2. Та в третій партії вже гравці «Баркома» диктували свої умови. Все, що зуміли зробити гості у третій партії – це ближче до середини зрівняти рахунок. Навіть на одне очко вийти вперед «Фаворит» не зумів. У підсумку - 25-21 і надія на те, що «Кажани» зуміють створити чудо і перемогти у матчі.

Та дуже швидко така надія зникла у наступній четвертій партії. Гості вийшли на майданчик максимально зосередженими і сконцентрованими на грі. Чудова гра на прийомі й потужні атаки просто не помічали блоків галичан. М’яч вперто оминав руки львівських волейболістів і летів «в поле».  Скільки б тайм-аутів Віктор Михальчук не брав, та змінити щось у грі своєї команди вже не міг. «Фаворит» впевнено здобув перемогу в четвертій партії з рахунком  17-25  і у матчі – 1:3.

Наступну гру команди проведуть завтра, 11 січня, у Львові. Місцевим «Кажанам» потрібно зробити висновки зі сьогоднішньої поразки і взяти реванш. Гра розпочнеться о 16.00.

comments powered by HyperComments