Львів’янка Ольга Ганущак про шоу „Великий пекарський турнір”

Марта Верба  |  Четвер, 15 серпня 2013, 10:45
Ольга Ганущак, майстер виробничого навчання Львівського професійного ліцею харчових технологій, - єдина представниця України у журі ток-шоу „Великий пекарський турнір”, котре стартує 18 серпня на одному з вітчизняних телеканалів.
Львів’янка Ольга Ганущак  про шоу „Великий пекарський турнір”

Її колегами у складі поважного журі у цій всеукраїнській битві пекарів були по одному представникові Сербії та Росії.

  • Зйомки проекту розпочались у березні, - розповідає Ольга Ганущак. – А перед ними довелося пройти суворий кастинг: представники каналу приїжджали до Львова, у наш Ліцей. Довелося змагатися за право бути членом журі не лише з іменитими майстрами зі столиці та інших областей, а й навіть з колегами з рідного Ліцею харчових технологій.

За час роботи вдалося відзняти 10 програм тривалістю 90 хвилин кожна. За словами п. Ольги, зйомки відбувалися щоденно і допізна.

  • Щоб гідно справлятися з обов’язками члена журі, потрібно було мати величезний багаж знань, - каже Ольга Ганущак. – Адже випікали різні види хліба та хлібобулочних виробів, тістечка, торти, випічку за старовинними українськими рецептами та особливо багато уваги приділяли випічці різних держав світу.

Ольга Ганущак

Окрім того, змагалися у випіканні пирогів, у тому числі і відкритих – з різноманітними начинками: м’ясними та овочевими.

Вільного часу у столиці у львів’янки практично не було, адже Ольга Ганущак провела чимало майстер-класів, то ж недарма кажуть, що її золоті руки завжди пахнуть хлібом.

comments powered by HyperComments