У Львові міська влада запровадила ще одне табу на алкоголь

Юлія Миколишин  |  Понеділок, 20 травня 2013, 14:01
Виконком Львівської міськради пристав на пропозицію мера Андрія Садового заборонити у місті використання вивісок, на яких зображено чи розміщено інформацію про алкогольну продукцію. Відповідне рішення виконавчий комітет прийняв 17 травня. Табу на інформацію про алкоголь вступає в силу 21 травня та стосуватиметься як зовнішньої та внутрішньої реклами торгових точок, так і вітрин або вікон стаціонарних об'єктів торгівлі.

Міський голова Львова славиться подібними ініціативами. Так, більше двох років тому він домігся, аби у місті запровадили обмеження на продаж алкоголю. З того часу з 22:00 до 10:00 у місті Лева придбати алкоголь доволі складно. І якщо на здоров'ї підлітків це відбивається позитивно, то підприємцям така позиція міського голови не на руку.

«Ми отримуємо дуже багато звернень від малих підприємців і великих супермаркетів, які не розуміють, чому їхні права порушують, адже вони придбали ліцензію, а їх ні про що не повідомляли», - зазначив голова Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.

comments powered by HyperComments