На Євромайдані маємо розрізняти політику і партійні сили, - Софія Федина

Валерій Шмаков  |  Четвер, 26 грудня 2013, 02:45
Під час народного віча ведуча львівського Євромайдану Софія Федина поділилась своїми думками з приводу того чи має майдан бути неполітичним.
На Євромайдані маємо розрізняти політику і партійні сили, - Софія Федина

«Студенти, які розпочали у Львові Євромайдан дещо спутали дві речі, які я їм постійно намагалася пояснити. Студенти сказали – майдан без політики і без політиків. Малося на увазі, аби політиків не було на сцені, не піарили себе і не заставляли майдан партійними прапорами», - каже Софія Федина.

Проте, за її словами, студенти не одразу зрозуміли, що справжня політика – це те, що вони самі створили, вийшовши на майдан.

«Відтак, зараз політиком є кожен із нас, який стоїть тут сьогодні на майдані, який бореться за свої права», - переконана ведуча львівського Євромайдану.

Водночас, як зауважила вона, ми маємо розрізняти політику і партійні сили.

«У кожного є своя думка, кожній політичній силі ми даємо свій кредит довіри», - зазначила Федина.

За словами співачки, сьогодні нам пропонують замінили політичні імена: Януковича, Азарова, Захарченка поміняти на Кличка, Тягнибока, Яценюка та інших.

«Можливо ми їх поміняємо, побачимо як воно буде. Але з лідером не змінюється система, яка повністю прогнила до самої основи. Корумпованість, відсутність люстрації, безпринципність, продажність, аморальність. Ось в чому є проблема України. І доки система не те що перезавантажиться, а докорінно не зміниться, ми не зможемо говорити про успішність України. А змінювати систему можемо ми – кожна окрема людина», - переконана Софія Федина.

Фото з сайту: zaxid.net

comments powered by HyperComments