Відтепер добро можна придбати: вироби ручної роботи від щирого серця

Наталі Істоміна  |  Субота, 21 грудня 2013, 03:13
На різдвяному ярмарку біля Ратуші запрацювала „Крамничка добра”. Там продаватимуть вироби ручної роботи. Їхніми авторами є молодь із різних львівських парафій, пластуни, а також особливі творці зі спільноти „Лярш-ковчег” і центру реабілітації „Преображення”. Виручені кошти саме до них і повертатимуться, як соціальна підтримка. У роботах соціальних авторів відчуваються особливі доброта і світло, які вони дарують усім іншим.
Відтепер добро можна придбати: вироби ручної роботи від щирого серця

    У крамничці добра є також книжки християнських видавництв. Впродовж свят тут відбуватимуться майстер-класи із читання казок і малювання.

    Любомир Гладюк, голова комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії, зазначив, що є попит на речі, які роблять учасники спільнот. „Особливо, попитом користуються речі учасників спільноти „Лярш-ковчег”, наприклад мило або свічки. Напевно, тому, що ці люди особливі і їм потрібно більшу увагу приділити” – розповів Любомир Гладюк.

    Володимир Шнайдер, начальник міського управління молоді, сім’ї та спорту, зазначив, що виручені кошти повертають організаціям. „За ці кошти купляють матеріал, з якого і далі виготовляють речі власними руками. Це, фактично, допомога їм в їхній роботі і творчості.”

    Участь у соціальному проекті беруть: Соціальна спільнота «Лярш-Ковчег», молодіжні парафіяльні спільноти, дитячі клуби м. Львова, Центр реабілітації «Преображення», Скаутська організація «Пласт», християнські видавництва «Свічадо», «Дон Боско», «Скриня».

    Охочі долучитися до ініціативи можуть пожертвувати кошти, придбавши виріб, представити власний витвір, зробити благодійний внесок на розвиток крамниці, популяризувати крамницю серед своїх друзів і знайомих або ж написати свої побажання та поради для успішного розвитку "Крамниці Добра".

Фото: shop-of-goodness.com

comments powered by HyperComments