Нардепи від Львівщини оголосили мобілізацію своїх виборців на Євромайдан

Катерина Поліщук  |  Четвер, 12 грудня 2013, 22:47
Після нічного штурму майдану в Києві народні депутати від Львівщини попросили львів’ян приїхати на майдан в Київ і відстояти своє право жити в демократичній європейській державі.
мобілізація виборців

Члени між фракційного депутатського об’днання «Львівщина» народні депутати Степан Кубів, Ігор Васюник, Михайло Хміль, Андрій Парубій, Михайло Блавацький, Лідія Котеляк звернулися до мешканців Львівщини з закликом «максимально змобілізувати та сконсолідувати свої сили для боротьби зі злочинним режимом».

Оскільки в ніч з 10 на 11 грудня влада ще вкотре підтвердила свої наміри – силою придушити «мирне повстання сотень тисяч українців, які вже третій тиждень відстоюють на головному майдані країни свої права, гарантовані законодавством та Конституцією України».

«Попри обіцянки президента міжнародним послам припинити політичні репресії, кровопролиття та сісти за стіл переговорів, люди вкотре зіткнулись з беззаконням та насильством. Вся країна та світ із жахом спостерігали, як влада знову віддала наказ силою розігнати мирну акцію протесту. Тож ми закликаємо усіх, приїхати в Київ та підтримати євромайдан, відстояти своє право жити в демократичній та європейській країні», - йдеться у зверненні народних депутатів від Львівщини.

comments powered by HyperComments