Керол Бейлі розповів львівським студентам, як досягти успіху

Оля Юречко  |  Вівторок, 12 листопада 2013, 17:45
Львівський вуличний університет – новаторський освітній проект, мета якого поширювати знання, не залежно від установлених правил, шаблонів і догм. Увібравши у себе найкращі традиції, ідеї та принципи освіти «локальної», вуличний університет кожного разу стає ініціатором непересічних подій та цікавих зустрічей.
Керол Бейлі розповів львівським студентам, як досягти успіху

Сьогодні під егідою Львівського вуличного університету відбулася зустріч львівських студентів з відомим американським менеджером, колишнім віце-президентом компанії «Motorola», директором некомерційної організації «Spiritual Outreach Worldwide» Керолом Бейлі, на якій він розповів про те, як у житті досягти успіху…і пояснив це на власному прикладі.

81-річний американець перебуває у великому здоров’ї і при великому розумі. Про це він зазначив одразу, знайомлячись зі студентами Львівського інституту банківської справи, у якому відбулася зустріч. І одразу запитав, скільки з них хочуть стати успішними людьми. Про відповідь не тяжко було здогадатися, адже мало хто з сучасних молодих людей не прагне досягти у житті певних висот. «Чи можете ви усвідомити, що більшість людей не знають, що вони хочуть робити у житті. – зауважив Бейлі. – Головне – це вирішити, що ви хочете робити. Але тут є один секрет: потрібно не тільки прийняття рішення, але й почати діяти, щоб досягти мети».

 

А далі містер Бейлі розповів про своє бідне дитинство, убогу юність, неспроможність навчатися в університеті через брак коштів і щиру мрію у власне світле майбутнє, помножену постійне самовдосконаленням та виховання у собі доброти до людей. «Шлях до успіху полягає не лише у навчанні, тренуванні власного характеру, але й у допомозі людям».

Загалом, Керол Бейлі  чітко визначив кілька правил, яких необхідно дотримуватись, щоб досягти успіху. Далі в цитатах:

«Найперше треба вирішити, що ви хочете робити і почніть працювати. Ваша свідомість буде допомагати вам».

«Друге – бути наполегливим: не завжди ні – це ні».

«Необхідно розвивати свої навини, поруч з прийняттям рішення».

«Треба стати найкращим собі, а не порівняно з іншими».

«Завжди допомагайте людям!»

«Якщо ви хочете працювати у компанії, ви повинні знати про неї все».  

«Не будьте ледачими – хай те, що ви робите буде найкращим».

«Ніколи не брешіть: будьте такою людиною, яка говорить абсолютну правду».

«Зробіть ці правила головними у вашому прагненні до мети і ви обов’язково її досягнете», – говорить Керол Бейлі.

comments powered by HyperComments