6 червня 2022

18:27
Львівщина є однією з областей, які найбільше з усіх прийняли внутрішньо переміщених осіб після 24 лютого. «Справжня Варта» поспілкувалася із заступником голови Львівської обласної військової адміністрації Іваном Собко, який чи найкраще з усіх знає, як саме ЛОВА допомагає тим, хто знайшов сьогодні прихисток на Львівщині.
15:54
6 червня у відкритому судовому засіданні у режимі відеоконференції колегія суддів з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу адвоката в інтересах підозрюваного, на ухвалу слідчого судді Галицького районного суду Львова щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
13:26
На Львівщині хочуть відновити якісне очне навчання.
13:24
У зв'язку з проведенням планових робіт із заміни запірно-регулюючої арматури на вул. Наукова, 2д (АЗС «ОККО»), завтра, 7 червня, з 09.00 і до 19.00 год буде припинено подачу води до кількох вулиць Франківського району Львова.
21:05
У Львові суворо заборонений продаж алкоголю військовослужбовцям і поліцейським.
20:56
Артилеристи львівської окремої 80-ї десантно-штурмової бригади вразили склад ворожих боєприпасів на Луганщині, де зараз тривають найважчі бої на фронті російсько-української війни.