11 березня 2020

18:29
На площі Адама Мицкевича у Львові археологи досліджують оборонний мур і дорогу ХIV століття.
18:13
Голова Центру Військового Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ о. Тарас Михальчук і капелан Військової служби правопорядку о. Всеволод Семененко 6 березня поблагословили службові автомобілі, які в рамках співпраці уряд Канади передає Військовій службі правопорядку Збройних сил України.
18:07
Через загрозу коронавірусу у Львівській обласній раді прийнято рішення проводити сесію, яка має відбутися 12 березня, з низкою обмежувальних заходів.
02:16
У своєму виступі новопризначений мінстр зазначив, що адаптація українського війська до стандартів нато є зараз неможливою. 
02:15
На місці готелю міжнародної мережі Sofitel на площі Міцкевича у центрі Львова тривають археологічні розкопки. Археологи планують розкрити старовинний оборонний мур Львова та дорогу з каменю, що прилягала до муру.
02:18
11 березня, близько 6-ї години ранку на спецлінію 102 зателефонувала дівчина та повідомила, що чекаючи на автобус на вулиці Шевченка в мікрорайоні Рясне 1, до неї підійшло двоє невідомих чоловіків, почали образливо чіплятися, висловлюючись нецензурними словами маючи намір познайомитись.
02:12
Олександр Ганущин у Фейсбуці повідомив, що, не зважаючи на карантин, сесія обалсної ради 12 березня відбудеться.