12 березня 2010

23:12
12 березня заступник голови Львівської облдержадміністрації Ярослав Кашуба провів робочу зустріч з Координатором Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ з питань СНІДу на глобальному рівні (Штаб-квартира ЮНІСЕФ у Нью-Йорку) Джимом Колкером і радником з питань ВІЛ/СНІДу Регіонального офісу ЮНІСЕФ (Женева) Русланом Малютою. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
01:11
Російські спецслужби намагаються дестабілізувати обстановку в Україні, підірвати її суверенітет і незалежність, створити їй неґативний імідж, а відтак – унеможлививши інтеґрацію до європейських та євроатлантичних структур – перетворити на узалежненого й маніпульованого сателіта. Неабиякого значення у своїх спецопераціях проти України вони надають міченій «єврейській карті».
19:34
У Львові спіймали шахрая, який видурював у людей та банків неймовірні суми. Натомість його жертви навіть не здогадувались, що віддають гроші пройдисвіту, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.
18:19
Проектом детального планування району Львова – Сихова передбачено відновлення русла річки Зубра. Реалізувати проект детального планування Сихова в ідеалі ми маємо до 2015 року. Повідомив 12 березня під час прес-конференції начальник управління архітектури Львівської міської ради Юрій Криворучко.