Друга пішла:Тимошенко офіційно висунулася в Президенти

Вівторок, 22 січня 2019, 23:27
Сьогодні відбувся з‘їзд Батьківщини. І якщо після фраз «блокчейн переборе корупцію» всі ми чекали абсурдно-квазіпрогресивного дійства, вийшла просто якась пародію на страву з єврейської кухні-накидати усе, що є, змішати і подати. 
Друга пішла:Тимошенко офіційно висунулася в Президенти

Взагалі, увесь з‘їзд нагадував спробу Юлі виставити дурнем Порошенка з Гринівим разом - відкривав шапіто Філарет, який взагалі подякував шоколадному королю за Томос, далі вийшли 40 кіборгів, які читали вірші про Юлю, фільм, в якому її хвалив сам Паулу Коелью, Кравчук, а по відео навіть Саакашвілі, Расмуссен і Наливайченко. 
Та і з‘їзд на День Соборності - ще той тролінг, це ж у нашого Президента люблять патріотичний символізм. Навіть плаття Юля вдягнула багряне, щоб Петро не розслаблявся. Ну, армію і віру парирували, з мовою проблем нема, їдемо далі. 

Расмуссена, який почав розповідати про круті реформи, просто відключили від Skype, Саакашвілі подякував за підтримку Грузії(нагадаємо, за резолюцію засудження дій Росії у 2008 фракція Юлі не голосувала), Наливайченку просто не вистачало плакату «дайте мені хоч СБУ» з сумними емоджі. Менше з тим, якби все не звелося до нової Конституції і - прости Господи - обіцянки піти через 100 днів, якщо народ більше Юлю не любитиме. Навіть лозунг Юля єхидно вкрала в свого колишнього опонента - Ющенка. Видно, образилася, що він за Томосом їздив без неї.

Ну принаймні команда Юлі стала трошки більш зрозумілою - Наливайченко подвіжує на виборах, заспокоїться і стане знову вождем СБУшників, Саакашвілі має всі шанси повернутися в Одесу, де він зможе безперешкодно лазити по забудовах Труханова і не боятися, що його зніме СБУ, Кравчука можуть зробити головою якоїсь асамблеї(як при Януковичі, замість талісмана), а Расмуссен непогане підійде як диригент перевиборчого народного ансамблю, як в 2010 - для генсека НАТО, то досить канонічна посада.  Не вистачає ще Коелью зробити речником Адміністрації Президента, щоб розповідав людям екзистенціальні методи життя без газу і води. Сурове можна навіть не знімати, вони подружаться.

Ну, Юля з Володею вже у грі, пасуться на одному полі, тож чекаємо на останнього члена тріумвірату - Петра, який на даний момент має тільки один недопідписаний пергамент, Епіфанія і свій майже масонський символінчий девіз, який йому поки що не дпопомагає.

comments powered by HyperComments