Захисник веселкових стягів,фаворит Ісуса і партнер Путіна - Садовий

Субота, 19 січня 2019, 19:07
Мер заявив що захищатиме ЛГБТ-шників, бо в нього такі в ЛМР працюють.
Захисник веселкових стягів,фаворит Ісуса і партнер Путіна - Садовий

"Ви знаєте, я християнин і таке моє виховання. Для мене, як говорила дружина Катерина, Содом і Гоморра - це не якась вигадка, це реальні речі. Якщо будуть когось ображати, з людей, які представляють суспільство, я буду ставати на захист, я буду їх захищати. І у нас в мерії є такі люди, які працюють " - та ні, пане мер, людей в мерії  у Вас, які працюють, ще ніхто не бачив і уявити собі їх дуже складно. Як взагалі в ЛМР хтось може працювати, коли її голова посеред каденції бере і їде у вояж в Київ? І діти його там в школу збираються. Це й не дивно, у Львові то жодної школи Ви не збудували, частину перетворили в "ліцеї", а в Києві на Вашому місці трошки феєричніший тугодум, тому Вашим діткам там місце точно знайдеться. Навіть якщо це не постійний переїзд, а піар-хід, робоча поїздка, Urban Talks у селі Тарасівка -  все рівно - львів'яни вже звикли до Садового, думали гірше не може бути. Нащо ламати психіку і лишати нам Васьківа? Один психдиспансер Ви вже знищили, а після Гєнкі постраждалих не буде куди направляти. От що-що, а завдяки його роботі на посту в.о. «сонцесяйного», я точно повірю, що в нас у ЛМР і веселкові працюють - може він і як Ви дітьми прикриється, а те, що у нього все через одне місце йде, так це нікуди не сховати. І техніка прибирати сніг не виїжджає - проблеми з заднім приводом, чи що?

А взагалі, пане Садовий, ви або панталони вдягніть, або хрест зніміть. Вас, як на Ваші 3% рейтингу, забагато у медіаполі. Як перед смертю не наїлися, то може хоч налижетеся? То за Вами СБУ слідкують, то ви в Інстаграмі сповідаєтеся, то вашу жінку Ісусик кличе на вибори (ви там дивіться - вона і так Вам гроші на кампанію дає, не дай Боже сама надумає іти), то ЛГБТ біжите захищати, то з Путіним домовлятися. Таке враження, що перед Вами не два стільці, а концертний зал. І з одного на другий, як у тому анекдоті - "щоб було у тебе сорок квартир, а у кожній сорок кімнат...". А носить Вас дійсно не по-дитячому - он, з мерського крісла аж у Київ, з лідера прогресивної партії середнього класу до лідера партії, яка хоче в парламент,  а парламент її не дуже. Один Гриценко лишився - і з тим посварилися . Що, пообіцяв «руки рубати», а Ви настрашилися? Ну, руки рубати – не фестівський процент, все рівно всі Ваші активи на жінку записані.

P.S.Вам якщо дійсно замість Ісусика Порошенко з СБУ являться, то не забудьте їх від імені "люблячих" Вас львів’ян попросити ще й Васьківа забрати - Вам його там і захищати легше буде, а нам походи в магазин за хлібом перестануть нагадувати Зимові походи Армії УНР.

Р.P.S. Хоча, Москаленка ніхто не відміняв.

 

 

 

comments powered by HyperComments