Сьогодні поминали Вячеслава Чорновола в річницю його трагічної загибелі (ФОТО)

Середа, 25 березня 2020, 15:12
Через поширення небезпечного захворювання родина Чорновола нікого спеціально не запрошували, більше того, просили згадати його добрим словом і молитвою кожен у своїй домівці.
Сьогодні поминали Вячеслава Чорновола в річницю його трагічної загибелі (ФОТО)

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook син політика Тарас Чорновіл.

«Але невеличкий гурт друзів були на місці убивства на бориспільській трасі. Особлива вдячність рухівцям з Борисполя, які ніколи не забувають про це скорбне місце біля козацького хреста», - написав він.

Пізніше біля могили поминальну Службу відправив отець Ігор Онишкевич з греко-католицької церкви на Аскольдовій Могилі в Києві.

«Щиро дякую отцю, який ніколи не забуває про дні народження й смерті мого батька. А також у щоденному служінні не пропускає можливості звертатися до прикладу й праць Чорновола. Тут пару знимок з Байкового кладовища. Нас там було зовсім мало, але за нинішніх обставин це абсолютно правильно й доречно», - написав він.

Також Тарас Чорновіл надав  посилання, за яким можна побачити запис стріму, який отець попросив включити на своїй сторінці для своїх парафіян, яких він услід за закликом Блаженнішого Святослава просить брати участь у релігійному житті виключно в режимі онлайн через інтернет.

comments powered by HyperComments