28 травня 2013

16:46
Акція під такою назвою відбулась сьогодні перед управлінням МВС України в Львівській області. Близько 50 представників місцевих мас-медіа пікетували міліцію, аби нагадати про побиття своїх колег у Києві. Журналісти тримали у руках плакати з написами «Журналіст – не мішень», «Стаття 367 Кримінального кодексу», «Бездіяльність міліції – злочин», «Міліція – бездіяльна» , а також кричали «Сьогодні журналіст – завтра ти», «Журналіст – не мішень», «Захарченко, йди геть», «Ганьба!»
14:29
До кінця місяця погода не тішитиме мешканців Львівщини. На території області дощитиме та буде прохолодно. Це зумовлено циклоном який зараз стоїть над нашою територією – зазначають метеорологи. Припинення опадів та ясного неба слід очікувати не раніше як з 9 -10 червня.
10:09
Перший Львівський медіафорум розпочнеться вже у середу, 29 травня, та триватиме три дні. Провідні українські медіа та світові експерти зберуться на «Арені Львів». Головною темою першого медіафоруму буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?» Понад 400 учасників із шести країн зберуться на «Арені Львів». Серед гостей - представники мас-медіа і експерти із України, Польщі, Росії, Швеції, США та Данії. Як повідомляють організатори, головною темою медіа-форуму буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?».