Сутенер та його жінки: в аеропорту затримали іноземця, який торгував українками

Вівторок, 19 грудня 2017, 12:55
Стало відомо, що 29-річний іноземець, житель Ірану, відправляв українок на роботу у борделі Німеччини та безпосередньо у порнобізнесі.
Сутенер та його жінки: в аеропорту затримали іноземця, який торгував українками

Про це інформує прес-служба прокуратури Києва.

Правопорушник "виходив" на молодих дівчат шляхом знайомства через Інтернет у соціальних мережах. Тоді пропонував роботу за кордоном та високу заробітню плату. Мова йде про 140 євро за годину надання інтимних послуг. 50 % коштів жінки мали б віддавати своїм сутенерам. Також зловмисник казав їм, що оплатить грошові витрати, пов’язані з виїздом за межі державного кордону.

Чоловіка затримали під час намагання вивезти двох жінок, громадянок України, через міжнародний аеропорт «Бориспіль» в Німеччину. Обшукиза місцем  проживання призвели до конфіскації конкретних речових доказів.

На цей момент іноземцеві мають оголосити про підозру за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини") та подати клопотання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Ведуться слідчі дії.

Читайте також про салон інтимних послуг на Львівщині. Правоохоронці затримали 28-річну сутенерку, яка керувала діяльністю салону з надання платних сексуальних послуг.

Сама звідниця мешкала у м. Покров (Дніпропетровська обл.) та втягувала жінок у заняття проституцією. За годину клієнти платили 1200 гривень; кошти потім розділялися навпіл між “директоркою” та працівницею “салону”.

comments powered by HyperComments