Очільницю ДМС застали на отриманні неправомірної вигоди

Середа, 14 лютого 2018, 11:51
Як повідомляється, на Львівщині Служба безпеки України розсекретила та виявила на регулярному хабарництві провідного спеціаліста Галицького відділу ДМС України.
Очільницю ДМС застали на отриманні неправомірної вигоди

 Ось таку інформацію сповістив Львівський портал, посилаючись на прес-службу СБУ у Львівській області.

 Стало відомо, що працівники поліції дізналися, що очільниця наполягала, аби громадяни давали гроші за «позачергове» оформлення документів для виготовлення закордонних паспортів. Надання своїх «послуг» посадовиця оцінювала у дві тисячі гривень за паспорт.

Окрім того, у відомстві кажуть, що оперативники спецслужби затримали правопорушницю, коли та отримувала чергові грошові кошти у сумі 10 тисяч гривень за п’ять закордонних паспортів.

У рамках злочину відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії. Також питання про оголошення злочиниці про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

"Варта" зазначала, що керівник однієї з лікарень є обвинуваченим у справі про підробку документів. Чоловіка звинуватили у вчиненні кримінальних правопорушень, які передбачаються ч.1 ст.366 ("Службове підроблення"), ч.2 ст.191 ("Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем") Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні надіслано до Турківського районного суду для розгляду і з'ясування всіх обставин.

Фотодоказ - СБУ

comments powered by HyperComments