"Безкарний застой" породжує брудні технології: вибори в Солонці

Вікторія Христич  |  Субота, 28 жовтня 2017, 21:34
Микола Пущак назвав свого опонента Віталія Ткачука "Брєжнєвим", а 30 років його правління "безкарним застоєм".
"Безкарний застой" породжує брудні технології: вибори в Солонці

В п'ятницю команда кандидата на посаду селищного голови Солонківської ОТГ Миколи Пущака спіймала "на гарячому" молодиків, які розносили по селам ОТГ брудну агітацію проти Пущака. Зі слів кандидата, студенти, які були найняті на цю акцію, отримали по 500 гривень. В той же день їх затримали і вони дають свідчення поліції.

"Я не помилявся, коли вважав Ткачука підлою людиною і брехуном. Будучи нездарою в управлінні, за 30 років безкарного застою в Солонці він навчився діяти хіба методами підкупу і брехні. Сьогодні були сформовані 4 екіпажі, які поширювали брехливий матеріал по селах громади. Що характерно - "чорнуху" розповсюджували в інших селах, бо в самій Солонці цього "брєжнєва" знають вже як облупленого", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

В коментарях під його публікацією голова львівського підрозділу спілки ветеранів АТО ''Побратими'' Дмитро Баховський спростував причетність своєї організації до поширення брехні щодо Пущака.

"Порядні люди поступають порядно. Дякую, хлопці, за порядну позицію", - написав кандидат.

Напередодні Микола Пущак повідомив, що директор школи в Зубрі заборонив йому зустрічатися з колективом педагогів. Мовляв, "нема потреби зутрічатися, бо актив села одноголосно вирішив підтримувати Ткачука".

"Цей "одноголосний одобрям" нагадує період брєжнєвського застою в СРСР. І там, і тут - засидівся на стільці керівник; і там, і тут - в газетах все чудово, а насправді - завал господарки", - вважає кандидат.

Нагадаємо, 15 жовтня на збори депутатів Зубрянської сільської ради за участю сільського голови завітав народний депутат Богдан Дубневич, який розказав товариству, як, насправді, важливо, щоб ніякі вибори не зламали дійсний стан речей. Представляючи товариству кандидата на посаду голови ОТГ Віталія Ткачука, політик пообіцяв, мовляв, "ми йому допоможемо працювати ще ефективніше, якщо ви його підтримаєте". Експерти вважають, що підтримка "важкої артилерії" в особі "ах какова человєка" знадобилась Ткачуку, тому що чинному голові не вистачає голосів, щоб зберегти на виборах status quo.

Солонківська сільська ОТГ: Солонківська сільська рада (села Солонка, Малечковичі, Нагоряни), Зубрянська сільська рада (село Зубра), Поршнянська сільська рада (села Поршна, Липники, Підсадки), Раковецька сільська рада (села Раковець, Деревач, Новосілка, Підтемне, Хоросно). 29.10 тут вибирають Солонківську сільську раду Пустомитівського району Львівської області та Солонківського сільського голову.

comments powered by HyperComments