Половина автівок швидкої допомоги на Львівщині перебуває в жахливому стані, - відкритий лист до директора обласного центру екстреної допомоги

Четвер, 21 вересня 2017, 17:28
Провідний інженер АСУ Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Дмитро Черенков опублікував звернення у Фейсбуці.
Половина автівок швидкої допомоги на Львівщині перебуває в жахливому стані, - відкритий лист до директора обласного центру екстреної допомоги

"Справжня Варта" публікує текст звернення: 

"Шановний Володимир Васильович, Ви знаєте, що на Львівський швидкій допомозі деколи виникають такі ситуації, коли до високопоставленого держслужбовця (або його родича) приїжджає бригада на старій вбитій машині. Цей держслужбовець скаржиться керівництву, "а чому до мене приїхала така машина ,що я ледь не вмер в ній", керівництво починає питати своїх підлеглих, а чому таку машину відправили? А підлеглі скажуть, що у нас всього близько 30 машин, які на ходу, з них половина, це старі газелі, які в жахливому стані, і що в той час викликів було багато і інших вільних машин не було, і добре, що ця машина взагалі приїхала на виклик вчасно. Але скоріш за все, крайнім буде диспетчер, якій відправив цю машину, і ризикує отримати покарання. Після цього, керівництво доповідає, що більше такого не повториться, але це повторюється, і чим далі тим частіше, тому що проблеми не вирішуються. Тому що, це совковий підхід, якому ми повинні сказати остаточне прощавай.

Пропоную Вам, як керівнику проєвропейської орієнтації, сказати правду і проінформувати народних обранців і журналістів про важливі проблеми в центрі екстреної медицини, від вирішення яких залежить оперативність і якість обслуговування Львів'ян і жителів області, розповісти про реальний стан речей, показати їм фотографії цих 30 Львівських машин, які вони, в якому вони стані, яке в них медичне обладнання, скільки того обладнання потребує ремонту, яка комплектація медикаментами, і яке навантаження на кожну бригаду. І тільки тоді вже можна буде планувати позитивні зрушення. Тільки тоді, коли ті народні обранці будуть розуміти ситуацію, будуть розуміти, чому до них приїхала така стара і вбита машина, вони почнуть над тим працювати". 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Львівщина отримала субвенції з бюджету на медицину та освіту.

Раніше Львівським обласним центром екстреної допомоги та медицини був оголошений тендер в розмірі 4 мільйонів гривень на придбання 2 автимобілів швидкої медичної допомоги класу В.

comments powered by HyperComments