У Львові з’явиться нова амбулаторія сімейної медицини

П'ятниця, 10 березня 2017, 12:07
Йдеться про приміщення на вул. Личаківській, 119.
У Львові з’явиться нова амбулаторія сімейної медицини

Минулоріч значна кількість мешканців Залізничного, Шевченківського районів та Рясного отримала зручні умови для лікування поблизу дому. Цього року нову амбулаторію відкрили для мешканців Нового Львова, ще одну збираються відкрити у Личаківському районі. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Як зазначив керівник профільного управління міськради Володимир Зуб, останнім часом держава тримає курс на децентралізацію, у тому числі й у сфері медицини: місця первинної медичної допомоги наближають до місць щільного проживання населення, із зоною обслуговування 10-15 тисяч.

У зв’язку з цим, у Львові по районах відкриваються амбулаторії сімейної медицини: уже почалися ремонтні роботи на Личаківській, 119 з тим, щоб уже цьогоріч там відкрити приміщення. Також іде мова про ремонт іншої амбулаторії на Рясному.

За словами Володимира Зуба, сукупно у закладах охорони здоров’я міста діє 459 дільниць, 18 амбулаторій та 36 відділень сімейної медицини. Сімейна медицина охоплює 91,5 % населення Львова.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла про відкриття амбулаторії на Новому Львові.

comments powered by HyperComments