Чому перевезення пільговиків покладають на іншіх пасажирів — незрозуміло, — Гречин

Понеділок, 26 лютого 2018, 18:19
Як зазначалося раніше, у Стрию перевізники почали скорочувати чисельність маршутів та години роботи.
Чому перевезення пільговиків покладають на іншіх пасажирів — незрозуміло, — Гречин

 Екс-голова департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Галина Гречин розповіла,
коментуючи ситуацію у спільноті "Львівська політика" на Фейсбуці, що у Стрию та Стрийському районі монополію на перевезення має Стрийське АТП, яке цією монополією "користується наповну".

"Наприклад, у районі ледь не щотижня зростає вартість на перевезення, [тому що в АТП] користуються правом перевізника змінювати тариф, — пише пані Гречин. — Мотивують тим, що їм не відшкодовують перевезення пільговиків. Але чому витрати на перевезення пільговиків покладають на інших пасажирів — не зрозуміло".

Як стверджує колишня очільниця департаменту ЛОДА, при цьому автобуси Стрийського АТП постійно зривають графіки перевезень — "одним словом, їздять, як хочуть і чхати їм на угоди. Конфлікти ледь не щодня".

"Найприкріше, що місто Стрий має всі потужності для того, щоб впровадити монетизацію пільг на перевезення. Однак, на жаль, у міській раді не видно людей, які би хотіли цим займатися", — каже Г. Гречин.

Вона підтвердила ситуацію, що кермувальники громадського транспорту Стрия зменшили кількість маршрутів. Екс-посадовиця зазначила, що на вихідних автобуси містом не їздили взагалі. А у робочі - лише в ранкові і вечірні години-пік.

"До речі, вартість перевезень по місту у Стрию — 4 грн", — нагадала Гречин

.

comments powered by HyperComments