Полював на звіра, а підстрелив людину: на Закарпатті стався нещасний випадок

Понеділок, 18 грудня 2017, 16:28
На гарячу лінію служби «102» прийшла звістка від співробітників прикордонного загону «Гута». Вони розповіли про звернення, яке надійшло від двох стрільців. Чоловіки повідомили про нещасний випадок під час полювання.
Полював на звіра, а підстрелив людину: на Закарпатті стався нещасний випадок

Обласна поліція Ужгородщини проінформувала, що на Закарпатті в Ужгородському районі 17 грудня, увечері, коли відбувалося полювання, один мисливець застрелив іншого, не розпізнавши чоловіка, подумав, що то тварина.

Стало відомо, що полювало троє людей. Чоловіки розповіли, що десь о 21:00 у селі Кам’яниця, а саме в лісосмузі, один з них випадково поцілив у людину.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на виклик, розслідувала обставини події, яка мала трагічні наслідки. Один з полювальників, будучи на мисливській спостережній вишці, побачив щось у приціл свого карабіну, здійснив постріл у бік мішені і влучив чоловіка похилого віку. Виявилося, разом з ним вони ходили на "звіра". Від кулі, яку "зловив" останній, він помер.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство, яке вчинено з необережності. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

В повідомленні поліції також йдеться, що випадково загиблим виявився 76-річний ужгородець, а мисливцем, котрий стріляв, – 45-річний мешканець села Минай. Чоловіки володіли дозволами на зброю та полювання.

 Зброю вилучили та відправили на експертизу. Тривають слідчі дії.

"Справжня Варта" писала, що у Сполучених Штатах повідомили причину смерті військовослужбовця, який раптово помер у Львові. Смерть виявилася природною, хоча хлопеві було всього 21 рік.

comments powered by HyperComments