Через шлагбаум біля буковинського кордону побилися активісти

Середа, 22 березня 2017, 09:34
Шлагбаум допомагав прикордонникам у боротьбі з контрабандистами.
Через шлагбаум біля буковинського кордону побилися активісти

21 березня, біля н.п. Красноїльськ, на дорозі, яка веде до кордону, трапилась сутичка між двома групами активістів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

На цій дорозі, у рамках посилення прикордонного режиму та протидії організованої злочинності, було встановлено контрольний пост із шлагбаумом та відеокамерами для фіксації руху. 

Як повідомили у прес-службі, таке рішення не сподобалося контрабандистам, або тим, хто під виглядом «протидії корупції» сприяє зловмисникам в реалізації їхніх задумів. Тож для демонтажу шлагбауму прибула група активістів. Виконати задумане їм завадила інша група патріотично налаштованих громадян. 

У результаті з’ясування стосунків, біля контрольного посту виникла сутичка, яку ліквідував прикордонний наряд. Одному з потерпілих надавали медичну допомогу.

На місці події конфлікт вирішували голова Красноїльської селищної та Сторожинецької районної рад, представники Чернівецького офісу Місії ОБСЄ та Національної поліції. 

Державна прикордонна служба України наголошує, що, незважаючи на супротив організаторів злочинних схем та їхніх поплічників заходи з посилення прикордонного режиму та протидії протиправній діяльності на кордоні посилюватимуться на усіх ділянках.

comments powered by HyperComments