Чернівці попереджають - завтра страйк!

Світлана Куропій  |  Середа, 12 лютого 2014, 21:51
У Чернівцях завтра, 13 лютого об 11 годині на Центральній площі розпочнеться попереджувальний страйк. Подібні акції заплановані в багатьох містах країни.
Чернівці попереджають -  завтра  страйк!

Така акція має на меті зупинку роботи по всьому місті протягом кількох годин або збір збори працівників на площі у центрі Чернівців. Саме так окреслив суть попереджувального страйку голова чернівецького обласного страйкового комітету  Олексій Коломієць.

Вимоги страйкарів традиційно залишаються майже незмінними: відставка президента та проведення дострокових президентських та парламентських виборів, створення нового уряду, притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників погромів – «Беркута» і "тітушок", а також в.о. міністра МВС. Окрім того, страйкарі вимагатимуть звільнення усіх учасників Євромайдану, звільнення Юлії Тимошенко та виведення зі столиці всіх спецпідрозділів.

Окрім загальнонаціональних вимог, жителі міста наполягають, що би у відставку пішов голова Чернівецької  ОДА Михайло Папієв та голова облради Михайло Гайничер.

Варто зазначити, що попереджувальний страйк відбувається за підтримки кількох підприємств Буковини, але активісти відмовились їх називати, пояснюючи це ймовірним тиском на ці фірми.

Фото: Щоденний  Львів
 

comments powered by HyperComments