Одесою пройшла карнавальна хода Гуморини

Неділя, 2 квітня 2017, 10:27
Яскраві образи та костюми не залишили байдужими мешканців та гостей міста.
Одесою пройшла карнавальна хода Гуморини

1 квітня опівдні, головною вулицею Одеси — Дерибасівською — пройшов карнавал. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на “Південний Кур’єр”.

Цьогорічне дійство тематично відрізняється від Гуморини-2016, адже головним символом заходу у 2017-му стала жовта гумова качечка, на відміну від традиційного морячка, який використовувався із 1973 року.

Відновлений після перерви карнавал об’єднав усіх: вікінгів на драккарі, американські вантажівки, рудих, комедійних персонажів, армію Дарта Вейдера та багато інших образів, які очолювала поліція.

Хода розпочалася на вулиці Садовій, помпезно пройшла по Дерибасівській, звернула на Пушкінську та зробила зупинку біля міської ради. Далі яскраве дійство зустріли на променадах Приморського бульвару та біля пам’ятника Дюку, де й завершились заходи.

Як зазначають локальні журналісти, охочих споглянути дійство зібралось чимало, тому деякі учасники, прорахувавши це наперед, не посоромились прорекламувати свої бренди — кінотеатри, магазини та навіть політичний “блок Дарта Вейдера”.

comments powered by HyperComments