Ківалов вирушив до Болгарії. Але не на завжди

Четвер, 15 вересня 2016, 12:32
Сергій Ківалов, политик, президент Національного університету «Одеська юридична академія», зустрівся там з ректором Університету національного та міжнародного господарства.
Ківалов вирушив до Болгарії. Але не на завжди

Ось що він пише.

“Перебуваю з робочим візитом в Республіці Болгарія, в рамках якого відвідую провідні болгарські вузи.

Уже зустрівся з ректором Університету національного та міжнародного господарства професором Статі Статевом.

Обговорили перспективи подальшої співпраці наших університетів і можливість отримання подвійних дипломів.

Це дуже вигідно як для наших університетів, так і для наших країн, в плані культурного обміну, а також розвитку науково-практичного потенціалу.

Крім того зустрівся з деканом юридичного факультету доцентом Живко Драгановим і завідувачем кафедри кримінального права юридичного факультету Ніколой Борисовим, який в період з 1999 - 2006 рр. займав посаду Генерального прокурора Болгарії.

Хочу особливо підкреслити, що професор Нікола з 2000 року є почесним доктором Honorius Causa Національного університету «Одеська юридична академія». Приємно, що серед провідних юристів і вчених Болгарії є і представники Юракадемії, а наш великий друг, колишній парламентарій і один з найвідоміших адвокатів Болгарії Красимир Премянов також є випускником Одеської школи права. Упевнений, що успішна співпраця наших вузів виведе юридичну науку Болгарії та України на абсолютно новий рівень”.

Коментарів під цим немає...


 

 

comments powered by HyperComments