Ватяна фантазія. У авторів казок "ДНР" зовсім дах потік

Вівторок, 13 вересня 2016, 15:23
У фантазерів з так званої "ДНР" - багато імен.
Ватяна фантазія. У авторів казок "ДНР" зовсім дах потік

Наприклад, попугайнічання.

Пише Дмитро Тимчук, керівник в Центрi військово-політичних досліджень.

“У фантазерів з «держбезпеки ЛДНР» зовсім зле з креативом. Ось в черговому нападі шпиономании т. зв. «МГБ ДНР», не бажаючи відставати від ФСБ РФ в Криму, заявило про затримання групи «диверсантів-підлітків, завербованих спецслужбами України».

Не знаєш, плакати чи сміятися. Аналізуючи і порівнюючи повідомлення наших спецслужб (насамперед, ГУР МО і СБУ) і гучні викрики «МГБ» або «військової розвідки» терористів, не можна не помітити, що останні, не маючи реальних фактів проти України, відверто займаються "попугайнічаньем". Правда, з серйозним пригальмовуванням - видно, інтелекту у бойовиків таки не вистачає на оперативний плагіат.

Заявить Київ про вивіз устаткування з підприємств в «ЛДНР» на металобрухт - чекай, що через пару-трійку днів про те ж буде лепетати сумний гальмо Басурін, тільки стосовно до українських військових на контрольованій України території. Або зафіксував штаб АТО застосування бойовиками артилерії - і через кілька днів Захарченко розповідає, что на фронті українські «Півонії» і американські САУ.

З діточками бойовики і зовсім впали в ступор. Протягом минулого літа українські спецслужби неодноразово повідомляли про те, що підлітків в окупованих районах відправляють в «військово-патріотичні табори» для проходження «початкового курсу» диверсійної підготовки - терористи вирощують собі зміну. Подібні «навчальні заняття» раніше група ІС фіксувала і школах «ЛДНР» - дітей вчать, як поводитися зі стрілецькою зброєю та вибуховими речовинами. І ось «МГБ ДНР», чимало поднатужившись, родило «гідну відповідь» - «українську диверсійну групу» з «завербованих» підлітків.

Цікаво, що всю свою шізофазіческую ахінею в «ЛДНР» офіційно оформляють і відсилають в СММ ОБСЄ. Сподіваємося, що європейські представники в цій місії теж отримують заряд бадьорості. Єдині, кому зовсім не смішно - самі підлітки, які стали жертвами неадекватних дядь з «ЛДНР».

Ну а казкарям з «ДНР» рекомендуємо попросити у Захарченко пару тисяч доларів з його «бізнесу» з розпродажу Донбасу росіянам - щоб виписати з Москви професійних брехунів з телеканалів «RT» або «Зірка», та пакетик нової міцний трави. Дивишся, і з креативом складеться. До слова, таку «укропскую ДРГ» рекомендуємо «військовій розвідці ДНР» формувати з тварин - бойових хом'ячків або ховрахів з Сил спецоперацій ЗСУ, які пройшли курс підготовки інструкторами НАТО. Дивишся, і «Грінпіс» вдасться на свою сторону переманити..
 

comments powered by HyperComments