Партії За життя відмовили в реєстрації

Вівторок, 13 вересня 2016, 09:09
Євген Мураєв, один з лідерів партії, розмістив це вчора на своєму блозі.
Партії За життя відмовили в реєстрації

Ось що пише він на Фейсбуці.

“Сьогодні Мін'юст цілком очікувано відмовив у реєстрації партії "За Життя". Цілком очікувано, що владі зовсім не потрібні політичні сили, які представляють реальну альтернативу активної частини населення. Причини відмови - на рівні дурної формалістики. Але це не засмучує, а надає сил. Є за що битися і є бажання перемогти. А раз так, переможемо обов'язково”.

На жаль, це замітка викликала шквал негативних коментарів.

Smaylik Smaylikovic
Три тижні тому все заповнив .. Хоч би хто набрав ((

Дмитро Миколаїв
Євген адже це з Вашого боку повний фарс і обман громадян, коли Ви говорите, що продовжуєте "роботу" з Вашими прихильниками і закликаєте "дати про себе знати". Я ось вносив Вам конкретні пропозиції, за Вашою формулюванні "давав про себе знати" з конкретними і реальними пропозиціями, але ні Ви ні Ваш партнер по партії Рабінович не відповідаєте і не йдете на контакт. Та й партію Ви створили не за принципом відкритості, а за старою схемою междусобойчика. Виводи. Вам люди не потрібні, а Ваші слова голий популізм. Ось така конструктивна критика.

Margaryta Senchylo
Третій раз заходжу заповнити вашу анкету, але на жаль деякі дані давати не хочу. У наш час дуже небезпечно офіційно зв'язуватися з розсудливими людьми, котори виступають проти геноциду і фашизму. Та й вірити судячи з усього в наш час мало кому можна. Порівняти мови Яценюків пару років назад і результат на обличчя. Але Надія вмирає останньою тому ........ Будемо сподіватися.
 

 

comments powered by HyperComments