Святкуємо без салютів: на території Львова заборонено використовувати піротехніку

Середа, 27 грудня 2017, 14:07
Прес-служба Львівської міської ради повідомляє, що у період новорічно-різдвяних свят піротехніка часто стає причиною пожеж, травм та опіків різної важкості.
Святкуємо без салютів: на території Львова заборонено використовувати піротехніку

У зв’язку з цим жителів Львова та туристів, котрі планують відвідати місто, закликають утримуватись від використання феєрверків, салютів та іншої піротехнічної продукції.

Слід нагадати, що на території міста Львова станом на сьогодні діє відповідна ухвала, згідно якої заборонено користуватися засобами піротехніки різного роду.

Міська влада звертається до усіх жителів міста, в тому числі й до приватних підприємців, із закликом не користуватися піротехнікою, не реалізовувати продаж продукції зі світловими, димовими, іскровими, звуковими та змішувальними ефектами, інших вибухонебезпечних товарів. Окремі вказівки отримали керівники закладів ресторанного господарства, котрі мають слідкувати за підпорядкованими об’єктами з метою недопуску проведення салютів та феєрверків на їх території під час організації святкувань.

У випадку не дотримання чинних правил, відповідно до ст. 195-6 КпАП, на правопорушників будуть накладатися штрафи від 35 до 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією забороненої продукції.  

Раніше «Справжня Варта» повідомляла про пожежу у Львові, що знищила три автомобілі та причіп. Полум’я вдалося швидко погасити завдяки оперативним діям надзвичайників. Причини виникнення займання наразі встановлюються.

comments powered by HyperComments