Україна, Польща та..турок, який хотів незаконно перетнути кордон

Середа, 20 грудня 2017, 10:02
"Справжній Варті" стало відомо, що на кордоні України з Польщею виявили чоловіка, громадянина Туреччини, той мав на меті нелегально виїхати до Польщі.
Україна, Польща та..турок, який хотів незаконно перетнути кордон

 Цю інформацію надала прес-служба Державної прикордонної служби України.

В п’ятницю, 18 грудня, житель населеного пункту Шегині звернувся до дільничного інспектора прикордонної служби з відомостями про те, що невідома особа знаходиться біля державного кордону. Протягом п’ятнадцять хвилин охоронці кордону Мостиського загону затримали правопорушника. Останній хотів опинитись в  сусідній державі. Чоловік при собі мав закордонний паспорт.

На цей момент по відношенню до затриманого складено протокол за статтею 204-1 Кримінального кодексу про адміністративні правопорушення. ("Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України"), а сам іноземець знаходиться у пункті тимчасового тримання загону для визначення обставин порушення, яке здійснив.

Раніше ми писали, що у Львові митники виявила порушника, чоловік повертався з Польщі на Україну. Обшуки автомобіля показали, що в багажнику кермувальник віз 184 пляшечки з парфумами. А в рюкзаку, що знаходився в салоні автівки, була чимала сума коштів – 84 000 доларів та 20 000 євро.

 

comments powered by HyperComments