Завдяки змінам до обласного бюджету на Львівщині з`являться гроші на дороги та шкільні автобуси

Вівторок, 19 вересня 2017, 13:01
Депутати Львівської облради внесли зміни до деяких програм обласного бюджету.
Завдяки змінам до обласного бюджету на Львівщині з`являться гроші на дороги та шкільні автобуси

Як повідомляє zik, відповідне рішення депутати прийняли на сесії 19 вересня.

Відповідно до рішення, у галузі освіти рішенням сесії передали кошти із загального фонду до спеціального в сумі 15 млн 889,3 тис. грн для заміни котлів у Бориславській школі-інтернаті (420 тис грн) та придбання шкільних автобусів (15 млн 469,3 тис. грн). Планується закупити 16 автобусів.

Обсяг видатків на охорону здоров’я зменшили на 9 млн 752,9 тис. грн у зв’язку зі скасуванням надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання ангіографічного обладнання. Натомість наступного року планується отримати з держбюджету на цю мету – 23 млн грн.

За рахунок субвенції, що надходитиме з обласного бюджету Тернопільської області за лікування хворих у медичних закладах Львівської області відповідно до укладених угод, збільшили обсяг доходів і видатків загального фонду обласного бюджету на 2017 рік на 500 тис. грн: за лікування хворих в обласній клінічній лікарні – 300 тис. грн, лікарні відновного лікування «Говерла» – 200 тис. грн.

Крім того, відновили видатки лікарні відновного лікування «Говерла» за рахунок зменшення центру екстреної медичної допомоги – 91,3 тис. грн і передали їх до бюджету розвитку для здійснення капітальних видатків (на дооблаштування соляної кімнати).

Для проведення капітальних видатків у галузі культури передали із загального фонду до бюджету розвитку обласного бюджету 95 тис. грн. Виділені кошти дозволять провести поточний ремонт котельні коледжу ім. Барвінських.

Також сесія підтримала пропозицію департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА щодо передачі коштів із загального фонду до спеціального (бюджету розвитку) в сумі 361,5 тис. грн для виготовлення проектно-кошторисної документації проектів міжнародно-технічної допомоги.

Своїм рішенням депутати збільшили видатки бюджету розвитку спеціального фонду за рахунок зменшення видатків загального фонду в рамках реалізації обласної Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг у сумі 4 млн 200 тис. грн, Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктах Львівської області – 1 млн 500 тис. грн. 

comments powered by HyperComments