«Або він згадає, що він начальник «Львівської залізниці», або навіщо нам такий начальник, - Синютка про Груника

Олег Довганик  |  Понеділок, 21 серпня 2017, 11:53
На Львівщині знову виникла проблема із постачанням матеріалів для ремонту доріг
«Або він згадає, що він начальник «Львівської залізниці», або навіщо нам такий начальник, - Синютка про Груника

На Львівщині досі є проблеми із постачанням матеріалів для ремонту доріг. Про це під час апаратної наради повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.

За його словами, зараз «Укрзалізниця» постачає близько 80 вагонів сипучих матеріалів, проте цього категорично недостатньо.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка, представляючи нового керівника Львівського облавтодору, наголосив, що сьогодні відбудеться судове засідання між залізницею і облавтодором.

«Я прошу Павла Петровича вникнути у цей процес», - сказав Синютка.

Він також наголосив, що такою ситуація не повинна бути.

«80 вагонів на день – це не те, що нам потрібно. Є проблеми із кількістю вагонів та сипучими матеріалами», - наголосив Кандибор.

Додамо, голова Львівської ОДА Олег Синютка раніше висловлював незадоволення роботою керівника «Львівської залізниці» Івана Груника.

«Начальник «Львівської залізниці» інколи забуває, що він – начальник «Львівської залізниці». Йому здається, що він керує чернівецькою чи закарпатською залізницею. Або він згадає, що він начальник «Львівської залізниці», або навіщо нам тоді такий начальник», - говорив Синютка.

Під час минулої апаратної наради також розглядали питання про незадовільну роботу залізниці у постачанні матеріалів для ремонту доріг області.

Нагадаємо, Львівщина отримала нового керівника облавтодору.

comments powered by HyperComments