Львів став базою розвитку ОТГ через бібліотеки та громадськість по всій Україні

Максим Бурич  |  Четвер, 10 серпня 2017, 14:01
У Львові відбувся тренінг «Розбудова спроможності місцевих ініціатив ОТГ через співпрацю бібліотек та громадськості»
Львів став базою розвитку ОТГ через бібліотеки та громадськість по всій Україні

Представники бібліотек та громадських організацій з усієї України зібрались у Львові та стали учасниками тренінгу фіналом якого стане якісне інформування населення щодо створення Об'єднаних територіальних громад (ОТГ) та їх розвитку на благо населення.  
 

За словами менеджера програми Розробки курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні Любові Квасюк,  тренінг дозволить представникам бібліотек та громадським формуванням бути більше поінформованими та доносити до людей інформацію про переваги та позитивні зміни у разі формування ОТГ на місцях.

"Ми такими тренінгами допомагаємо громадськості побачити переваги створення та розвитку ОТГ. Наразі саме бібліотеки та представники громадських організацій вже на місцях у своїх населених пунктах зможуть донести до загалу суть реформи децентралізації та показати людям реальні переваги та дії при ОТГ", - зазначила Лювоб Квасюк.

Тренінг покаже представникам бібліотек та громадським активістам всебічну інформацію щодо формування ОТГ, а вони, в свою чергу, стануть інформаційним майданчиком для громадян як джерело даних про суть реформи децентралізації та створення ОТГ.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

 

 

comments powered by HyperComments