Вже цих вихідних відбудуться 3 найбільші фестивалі літа

Четвер, 3 серпня 2017, 18:09
На Львівщині вже на цих вихідних пройдуть 3 найбільші фестивалі: Всесвітні Бойківські Фестини, Золочівські фестини «Наші» та фестиваль середньовічної культури «Ту Стань!» Про це повідомляє департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.
Вже цих вихідних відбудуться 3 найбільші фестивалі літа

Від 2 по 6 серпня у с. Явора відбудуться Шості Всесвітні Бойківські Фестини. Цей фестиваль відомий тим, що на нього з’їжджаються особи з усіх народностей світу. На території фестивалю діятиме локація з автентичною бойківською кухнею, будуть організовані туристичні походи, концерти, турніри з шашок та шахів, міжнародні конференції, конкурси, спортивні змагання, вистави, змагання силачів, творчі зустрічі та багато іншого.

Від 4 по 6 серпня у селі Урич Сколівського району відбудеться фестиваль «ТуСтань!». Це фестиваль української середньовічної культури. Ви зможете оринути у лицарство. На вас чекають  лицарські поєдинки, стрільба з луків та арбалетів, театральні та літературні заходи, виступи вуличних музик, вогняне та лазерне дійство, ремісничі майстер-класи та середньовічний ярмарок.

Від 4 по 6 серпня у с. Підлисся Золочівського району відбудетуся Золочівські Фестини, котрі мають назву «Наші». Завершення фестивалю відбудеться на Білій горі, що у с. Підлисся. Там запланували провести  літературно-мистецьке свято «Світло Маркіяна». У програмі: виступів народних колективів, спеціальні  туристичні маршрути у с. Підлисся до музею-садиби М.Шашкевича та у с. Гавареччина, а також ліплення кераміки, відвідини музею-криївки  вояків УПА.

Нагадаємо, «Кульчиці-фест» відбувся на Самбірщині

comments powered by HyperComments