Депутат від Садового зберігає більше трьох мільйонів готівкою

Роман Матвіюк  |  Середа, 2 серпня 2017, 14:29
За 2016 рік депутат Львівської міської ради від ВО «Самопоміч» Олег Береза задекларував 586 тис 641 грн заробітної плати отриманої за основним місцем роботи, страхові виплати, доходу від надання майна в оренду та від зайняття підприємницькою діяльністю. Дружина депутата заробила 20 тис 960 грн.
Депутат від Садового зберігає більше трьох мільйонів готівкою

Про це йдеться у декларації про доходи депутата Олега Берези, опублікованій у Єдиному державному реєстру декларацій осіб.

У власності міського депутата квартира загальною площею 99 кв.м., гараж площею 17,8 кв.м., земельна ділянка площею 520 кв м. У спільній власності з іншими особами має офіс (38,8 кв.м.), нежитлові приміщення (200,9 кв.м) та квартиру загальною площею 85,3 кв.м. Дружина Берези  має у власності земельні ділянки площею 31 кв.м. та 18895 кв м., а також нежитлові приміщення (1670,9 кв.м).

Олег Береза їздить на роботу легковому автомобілі марки KIA моделі MONAVE 2011 року випуску. Дружина обходиться без автомобіля. У її власності володіння 50% корпоративними правами на ТзОВ «Українські страви». Сам Береза має у власності підприємства – ТзОВ «Оксана», КП «Діана-БМ» та ТзОВ «Альянс-Центробуд».

Щодо фінансів міського депутата, то він тримає на банківському рахунку 120 тис грн, а готівкою має 90 тис. доларів, 11 тис. євро та 80 тис. грн. Також у декларації вказано, що 30 тис. доларів Олег Береза позичив третім особам.

Нагадаємо, Олег Береза є депутатом Львівської міської ради 7-го скликання. Був висунутий Львівською міською організацією політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Має вищу освіту. У 1997 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка  та отримав вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». У 2007 році здобув науковий ступінь кандидата наук з державного управління зі спеціальністю «Теорія та історія державного  управління». Працював юристом, виконавчим та генеральним директором різних компаній. З 2011 по 2015 роки був директор ЛКП «Львівавтодор». Одружений, виховує трьох дочок.

Нагадаємо, Депутатка від Садового заробляє менше, а тримає вдома готівкою більше

comments powered by HyperComments