Львівський аеропорт розсекретив суми знижок для МАУ

Четвер, 27 липня 2017, 14:15
Середній відсоток знижок на позапланові рейси для МАУ складає 70% на фоні 50% для інших авіаперевізників.
Львівський аеропорт розсекретив суми знижок для МАУ

За словами Тетяни Романовської, директора Львівського аеропорту, МАУ отримають 80% знижки на аеропортові збори за організацію та обслуговування кожного позапланового рейсу ( план на літні місці становить 80 рейсів\місяць,  на зимові - 60).

Також за наземне обслуговування понад 30 рейсів за місяць МАУ отримують 70% знижки на всі виконані рейси. Як повідомляє пані Романовська, дана угода з прописаними в ній положеннями про суму знижок укладена з МАУ в 2014 році. Але 18 травня 2016 Львівський аеропорт ухвалив нову систему Понижуючих ставок для усіх авіакомпаній. Тим не менш, МАУ вирішила не переписувати договір, адже тоді втратить на ньому додаткових 20% знижок на польоти зі Львова. 

Нагадаємо, 26 травня МАУ подали в суд з вимогою розірвання контракту між Аеропортом Львів та Ryanair, а також отримати 20 мільйонів гривень від Міністерства інфраструктури за нібито "понесені збитки".

В свою чергу, міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив про можливий зустрічний позов на МАУ з метою позбавлення останніх привілеїв на ринку та порадив авіакомпанії зосередитись на виплаті заборгованих 400 мільйонів зборів.

comments powered by HyperComments