Якщо вони не можуть займатись вивозом, то нехай допомагають нам в контролі, - Синютка

Максим Бурич  |  Понеділок, 24 липня 2017, 15:33
Голова ЛОДА Олег Синютка подякував міській владі за прискіпливий контроль за вивезенням сміття зі Львова
Якщо вони не можуть займатись вивозом, то нехай допомагають нам в контролі, - Синютка

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка подякував представникам міської влади за контроль, який вони забезпечують щодо вивезення ТПВ зі Львова.

"Кожен повинен хоч чимось займатись і якщо вони не можуть займатись вивозом, то нехай допомагають нам в контролі. Ми дуже вдячні міській владі, що нам не приходиться самостійно контролювати, а що у нас є контроль і за перевізниками і за ЛОДА. Залишилось лише налагодити внутрішній контроль", - повідомив Синютка. Під час брифінгу голова ЛОДА зазначив, що наразі завершився перший етап вивезення сміття зі Львова та підбив основні підсумки та озвучив майбутні плани щодо цієї ситуації. "За цей час ми зіткнулися з багатьма проблемами.

По-перше, це відсутність довготермінових угод по вивезенню сміття з територіями Львівщини чи іншими областями, по-друге ми зіткнулися з перешкоджанням від мешканців та активістів громад", - зазначив голова ЛОДА. Між тим, голова ЛОДА зазначив, що однією з основних проблем та в подальшому затримок по вивезенню сміття зі Львова стала компанія "АVЕ Львів", яка не дотримувалась угоди. Олег Синютка повідомив, що з цим перевізником буде частково розірваний договір.

Нагадаємо, Синютка підбив підсумки вивезення сміття зі Львова
Деталі першого етапу вивезення сміття зі Львова
У Львові запустять ліквідацію ТПВ​​​​​​​

comments powered by HyperComments